HTML

ReadIN

Könyvekről másképp:-)

Friss topikok

  • kadarc: az előbb rájöttem, hogy mit akarok ide kommentelni...de csak holnap írom meg. Ez azért van, mert i... (2012.04.05. 23:38) A könyvespolc Michelin csillagai
  • Carmenère: Valóban tökéletes vizuális élményt nyújt ez a válogatás; és ugyan a teljes tartalmát (sajnos még) ... (2012.03.05. 14:38) Somewhere over the rainbow

Sorokon kívül

2012.03.01. 16:35 krukorica

Dolce Vita

Címkék: olasz diplomamunka melaniezanin

Ennek a blognak az ötlete akkor jutott eszembe, amikor megláttam ezt a könyvet az egyik kedvenc magazinomban.Az irodalom mindig is fontos volt az életemben és a könyveket mindig is, szinte mágikus tárgynak tekintettem.Ha tehetném egy könyvtárban laknék:-) Egy ideje, pedig már nem csak a tartalom, hanem a forma is fontos a számomra.

A Giro Gelato egyből elvarázsolt. A fagylaltról szóló mesekönyv. A színek annyira vidámak, hogy nevetni támad kedvem. A könyvből sugárzik az édes élet érzése és a benne lévő kb. 1 milló kalória. 

 Aki viszont szeretné ezt az édes csodát a könyvespolcán tartani, annak csalódnia kell. A Giro Gelato, egy német, fotós-grafikus lány diplomamunkája. Melanie Zanin Düsselfdorban készítette el ezt a remekművet, ötvözve a német precizítást, az olasz életérzéssel. Az oldalakról sugárzik az a szeretet és jókedv, amit a fagylaltkészítő mesterek adtak a édességek titkos receptjeihez. A könyv grafikái, designja, fotói és tördelése is nagyon jól sikerült. A Németországból egészen Olaszországig tartó édes utazást a Red Dot zsűrije is díjazta 2010-ben. Megmondom őszintén, én is szívesen a hónom alá csapnám, amikor májusban Garganóba indulok!

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr554271390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása